TÖRTÉNETÜNK


40 év munkája

A Vinito Pince Kft.-t családi gazdaságunk működtetésére, a generációváltás elősegítésére hoztuk létre Erdőbényén, ahol élünk, dolgozunk, és igyekszünk mindig egyet előre lépni, maradandót alkotni, értéket teremteni. Tóth György és felesége Erzsébet, közel 40 éves munkájukkal teremtették meg ezt több lábon álló kis gazdaságot, melyben a mai napig együtt dolgozik szülő és már felnőtt gyerek, és amely reményeink szerint az unokáknak is helyet kínálhat.

Immár 15 hektár területen termelünk szőlőt itt a Tokaji borvidék szívében, a kor követelményeit figyelembe véve, a magas minőséget szem előtt tartva. Kiváló termőhelyeken, hagyományos, ide illő fajtákkal dolgozunk, ültetvényeinket gondosan ápoljuk, neveljük. A termés legjavából készítjük borainkat, melyeket bátran, sőt büszkén kínálunk vendégeinknek. Visszajáró, elégedett vendégeink adják a visszajelzést arról, hogy jó úton járunk, és igyekszünk is mindent megtenni ezért.

Pincénk alkalmas a borászati célokon túl a vendégek megfelelő fogadására, a felette épült borozónk pedig étkezővel és terasszal várja a látogatókat.

Vendégházunkban pedig kipihenheti a borvacsora és a hegyi kirándulások fáradalmait is.