SZÁLLÍTÁSI ÉS ÁTVÉTELI MÓDOK

a. Személyes átvétel

A megrendelt termékeket - választása szerint - személyesen átveheti a Vinito Pince Kft. székhelyén (3932 Erdőbénye, Kossuth út 36.), előzetesen telefonon egyeztetett időpontban (06/30/748 0503 telefonszámon). Személyes átvétel esetén kiszállítási díj nem kerül felszámításra. Az átvételre a megrendelés visszaigazolásától számított 5 napon belül van lehetőség. Amennyiben a termék megrendelésére 5 napon belül nem került sor, úgy a szerződés lehetetlenül, a termék újraértékesíthető/megrendelhető státuszba kerül.

b. Kiszállítás futárszolgálattal

A www.vinito.hu weboldalon kiszállítással megrendelt termékeket a Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársasággal szállítja ki.

A Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság által fenntartott ügyfélszolgálat telefonszáma munkanapokon 8:00-16:00 óráig: 36 1 767 8272
E-mail: uzleti.ugyfelszolgalat@posta.hu
web: www.posta.hu

A kiszállítással megrendelt termékek házhoz szállítása súlytól függetlenül bruttó 2000.- Ft.

Csomagolási költséget nem számítunk fel.


A szállítás meghiúsul, ha (i) akár az első szállítás megkísérlésével is megtagadják az átvételt, mely esetben második szállításra nem kerül sor, ha (ii) a második szállítás alkalmával sem veszi át senki a megrendelt árut a szállítás helyeként megadott címen. A szállítás meghiúsulása esetén a szerződés lehetetlenül, melyről e-mail útján értesítjük.

Külföldre történő megrendelést sajnos nem áll módunkban teljesíteni.