Mit csinálhatsz télen Erdőbényén?

2018.12.22

Családi vállalkozásunk, a Vinito Pince Kft. borászattal és vendéglátással foglalkozik Erdőbényén.

Nálunk megáll az idő, de nem a fejlődésé, hiszen óriási ütemben fejlődik a környék turizmusa és borászata. Sokkal inkább a rohanás idejére gondolok.

A Zemplén Tokaj-hegyaljai része télen páratlan látvány, amit kár nem megismerni. Ezen túlmenően annyi felfedezni valót találtok, hogy három-négy napot bőven megtölt a környék bebarangolása: múzeumok, fürdők, történelmi attrakciók, kalandpark, kastélyok, várak. Érdemes rászánni az időt, hiszen feledhetetlen élmények várnak rátok környékünkön.

De mit biztosít családi vendéglátásunk számotokra?

Szállásunkon 12 fő számára nyújt kényelmes pihenést, félpanziós ellátásunkban megismerkedhettek a térség ételeivel, hagyományaival, és természetesen családi borászatunk termékeivel.

Borászati program télen is van, mégpedig gondolati láncszemre felfűzve elsőként a dűlőtúrát ajánlanám, ahol terepjáróval bebarangoljuk a környék dűlőit, és megismerhetitek a környező hegyeket, erdőségeket és borászatokat.

Egy átfogó képpel a fejedben érkezel meg pincénkbe, ahol tovább mélyítheted ismereteidet a borászatról. Egy ilyen kaland megkoronázása a borvacsora, amiről hamarosan olvashattok oldalunkon.

Várunk titeket télen, Erdőbényén Vinito módon!


Vinito Pince Kft.
Tóth György és családja
+36 30 748 0503
www.vinito.hu