Borvacsora

2019.01.02

Az este hangulata... Megpihenünk a terített asztal mellett, barátok, sztorik, igazi társasági és gasztronómiai hangulatban. Ezt nyújtja számotokra a borvacsora.

De milyen ételek, borok kerülnek terítékre és hol történik mindez?

Nálunk, Erdőbényén. Borvacsora keretében jókat falatozhatsz a vidékünk által nyújtott házias és vad ételekből, és a hozzájuk passzoló borokat kortyolgathatod borozónkban. Az autentikus hangulatban berendezett borozóban trófeák és borserlegek között lesz miről meséljünk nektek. Megismerhetitek családi borászatunk 40 éves történetét, édesapám és jómagam vadászkalandjait és természetesen kíváncsian hallgatjuk vendégeink történeteit is!

Tudom, hogy arra vagytok kíváncsiak, hogy milyen lehet a menü.

Ami háznál kikerül, és abból is a legjava: házi tyúk, kakas, a térség őstermelőinek sajtjai, húskészítményei, lekvárok, mézek, illetve, ami az erdőben szaladgál, pontosabban szaladgált: őz, vaddisznó; és mindehhez kísérő szomjoltóként legjobb boraink.

Várunk benneteket és barátaitokat még a téli hidegben is szomszédos szálláshelyünkön. A Hársfa Vendégházban 10-12 főnek szállást is találtok!

Ha szeretnétek megismeri a környék látnivalóit és nevezetességeit, és minden este jókat falatozni, édesanyám fakanala négy-öt napra kényeztet benneteket.

Vinito Pince Kft.
Tóth György és családja
+36 30 748 0503
www.vinito .hu